Contact2019-01-10T16:18:17+00:00

Adres

Arkelstein 49
3328 BB Dordrecht

Kantooruren

Ma t/m Vr : 08:30 t/m 17:00

Telefoon

+31 (0)78 6188009

Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam/Breda A16:
Op de A16 neemt u de afslag 20 (N3 ’s Gravendeel). Aan het einde van de uitrit gaat u richting Papendrecht/Gorinchem. Vanuit Breda is dit rechtsaf, vanuit Rotterdam is dit linksaf. U bevindt zich nu op de N3. U neemt nu de afslag Wijk 8. Aan het einde van de afslag gaat (moet) u linksaf. Bij de rotonde rechtsaf (1/4 rond). T-splitsing rechtsaf de Eulerlaan op. U blijft de weg volgen en na de tweede wegversmalling gaat u direct rechtsaf (Assumburg). U blijft de weg volgen, passeert aan uw rechterhand een glascontainer en brievenbus hierna gaat u over een klein bruggetje. Weg vervolgen, u passeert rechts een Bushalte en in de volgende bocht (naar links) gaat u rechtsaf het woonerf de Arkelstein op. Nu houdt u links aan en vlak voor een aantal witte snelheidsdrempels bevindt zich links ons kantoor. Parkeren kunt u of voor het aangrenzende woonhuis Nr 49 of aan het begin van het woonerf.

Vanuit Rotterdam/Gorinchem A15:
Vanaf de A15 RotterdamGorinchem neemt u de afslag 23 Papendrecht/Dordrecht N3. Aan het einde van de afrit gaat u richting Dordrecht (vanuit Gorinchem is dit linksaf, vanuit Rotterdam rechtsaf). U bevindt zich nu op de N3, let op de snelheidscontrole net voor en net na de brug (max. 80km). U neemt nu de afslag Wijk 8. Aan het einde van de afslag gaat (moet) u linksaf. Bij de rotonde rechtsaf (1/4 rond). T-splitsing rechtsaf de Eulerlaan op. U blijft de weg volgen en na de tweede wegversmalling gaat u direct rechtsaf (Assumburg). U blijft de weg volgen, passeert aan uw rechterhand een glascontainer en brievenbus hierna gaat u over een klein bruggetje. Weg vervolgen, u passeert rechts een Bushalte en in de volgende bocht (naar links) gaat u rechtsaf het woonerf de Arkelstein op. Nu houdt u links aan en vlak voor een aantal witte snelheidsdrempels bevindt zich links ons kantoor. Parkeren kunt u of voor het aangrenzende woonhuis Nr 49 of aan het begin van het woonerf.

Contactformulier

Stuur ons een bericht

U kunt een bericht aan ons sturen via onderstaand contactformulier. Indien u wenst te worden teruggebeld, neemt u dan in het bericht uw telefoonnummer op.
Zodra wij uw bericht hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.